Jennifer Lopez'den film müjdesi: Senaryosunu Ben Affleck ile yazdı

Yeni albümüyle dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanan Jennifer Lopez, 16 Şubat'ta piyasaya çıkacak olan albümüne film de çekti. Şarkıcı, filmin senaryosunu da eşi Ben Affleck ile kaleme aldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Jennifer Lopez, 2002'de çıkardığı ve kariyerinin dönüm noktalarından olan 'This Is Me… Then'in 20'nci yılında duyurduğu yeni albümüne 'This Is Me… Now' adını verdi. 54 yaşındaki şarkıcı yeni albümüne özel 'This Is Me… Now: The Film' projesini duyurdu. Lopez, filmin senaryosunu ise eşi Ben Affleck ile yazdı.

NTV'de yer alan habere göre, dijital platformda yayınlanacak olan film ile albüm 16 Şubat 2024'te yayınlanacak. Filmin yayınlanan tanıtımında Ben Affleck'in yazdığı 24 Kasım 2002 tarihli bir not görülüyor. Notta "Aşk zor ama sen tatlısın. Hediye için teşekkürler. Umarım çiçekleri seversin. Hiç yetmez demiştin. Sana inanıyorum" ifadeleri yer alıyor.

'This Is Me… Now', Jennifer Lopez’in son yirmi yılda kat ettiği duygusal, ruhsal ve psikolojik yolculuğu anlatacak. Albümde Lopez’in hayatı ve deneyimleri hakkında şarkılara yer verilecek. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)