Jennifer Lopez, panik atak nöbetleri geçirdiği günleri anlattı: Aklımı kaybediyorum sandım...

Jennifer Lopez, gençlik yıllarında çok çalıştığını ve bu nedenle panik atak nöbetleri geçirdiğini açıkladı. Lopez, "Tüm o stres ve yetersiz uyku birden üzerime gelmeye başladı. Donmuş gibiydim!" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, "On the JLo" adlı platformunda 20'li yaşlarının başında yaşadığı panik ataklarla ilgili konuştu. O dönemlerde çok çalıştığını ve kendine çok zaman ayırmadığını belirten şarkıcı, "Fiziksel olarak felç olmuştum" dedi.

Lopez, gençlik yıllarında çok yorulduğunu vurgulayarak, "Hayatımın bazı dönemlerinde bir günde 3-5 saat uyuduğumu hatırlıyorum. Tüm gün sette veya stüdyoda olurdum, basın turlarına çıkardım. Hafta sonu olduğunda ise klip çekerdim. 20’li yıllarımın başında kendimi yenilmez sanırdım" ifadelerini kullandı. 

'DONMUŞ GİBİYDİM'

Bedeninin bu çalışma düzenine dayanamadığını söyleyen şarkıcı, "Bir gün karavanda oturuyordum. Tüm o çalışma, stres ve yetersiz uyku birden üzerime gelmeye başladı. Donmuş gibiydim! Şimdi anlıyorum da yaşadığım şey, tüm o yorgunluğun sonucu olarak ortaya çıkan panik atak nöbetiydi. Hemen doktora gitmek istedim ama yürüyemedim. Korumam beni alıp, doktora götürdü. Oraya vardığımda en azından biraz konuşmaya başlamıştım. Aklımı kaybediyorum sandım. Doktora deliriyor muyum diye sordum. 'Hayır deli değilsin. Uyumaya ihtiyacın var' dedi" diye konuştu.

Lopez, doktorun ona şiddetli yorgunluk çektiğini, bu yüzden yedi saat veya daha fazla uyuması, egzersiz yapması ve rahatlaması gerektiğini söylediğini aktardı. Şimdi "çok sağlıklı ve dengeli bir hayat yaşamak" istediğini belirten Lopez, "Bedenimin ve zihnimin sağlıklı olması için neye ihtiyaç duyduğunu göz ardı etmenin sonuçlarının ne kadar ciddi olabileceğini anladım - ve sağlıklı yaşam yolculuğum burada başladı" dedi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)