Jennifer Lawrence film setinde kaza geçirdi

Jennifer Lawrence, komedi filmi Don't Look Up'ın setinde kaza geçirdi. Lawrence'ın kanamasının artması nedeniyle çekimler durduruldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Jennifer Lawrence, çekimleri Boston'da devam eden komedi filmi "Don't Look Up"ın setinde kaza geçirdi. Çekimlerde çöp kutusunun pencereye fırlatıldığı sahnede camın patladığı, patlayan camdan bir cam parçasının Jennifer Lawrence'ın göz kapağını kestiği aktarıldı. 

Ntv'nin Boston Globe’dan aktardığına göre perşembe günü gece yarısından sonra meydana gelen kazada yaralanmanın boyutuna dair bir bilgi verilmedi. Prodüksiyonda görevli olan iki kaynağa dayandırılan haberde, sağlık görevlileri geldiğinde Lawrence'ın yüzünü tuttuğu ve çekimlerin Lawrence'ın kanamasının artması nedeniyle cuma günü durdurulduğu belirtildi.

Adam McKay'ın yönetmen kadrosunda oturduğu filmin kadrosunda Jennifer Lawrence, Timothee Chalamet, Ariana Grande, Leonardo DiCaprio, Chris Evans ve Meryl Streep gibi isimlerin yer alıyor. Filmde insanlığı dünyayı yok edecek ve gittikçe yaklaşan bir asteroit konusunda uyarmak için medya turuna başlayan iki gök bilimcinin hikayesini anlatıyor.