Jeff Bezos’tan Leonardo DiCaprio’ya: Buraya gelsene bir şey göstereceğim

Dünyanın ikinci zengin insanı olan Bezos, sevgilisi Lauren Sanchez'in oyuncu Leonardo DiCaprio'ya bakışının viral olmasını tiye aldı: Leo, buraya gelsene, sana bir şey göstereceğim...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Milyarder Jeff Bezos, sevgilisi Lauren Sanchez'in oyuncu Leonardo DiCaprio'ya 'bakışının' viral olmasıyla dalga geçti. Birçok Twitter kullanıcısının Sanchez'in yanında Bezos varken DiCaprio'yla flört ettiğini iddia etmesinin ardından ünlü oyuncuya hitaben bir paylaşım yaptı.

Dünyanın ikinci zengin insanı olan Bezos, paylaşımında DiCaprio’yı etiketleyerek "Leo, buraya gelsene, sana bir şey göstereceğim…" mesajını paylaştı. Bezos fotoğrafta, üzerinde "Tehlike! Dik kayalık, ölümcül düşme riski” yazan bir tabelayla görülüyor.

Los Angeles’taki bir gala etkinliğinde karşılaşan Jeff Bezos, Lauren Sanchez ve Leonardo DiCaprio ayaküstü sohbet etmiş, Sanchez'in vücut dili sosyal medyada flört olarak yorumlanarak viral olmuştu. 

Bezos, 25 yıllık eşi Mackenzie Scott'tan 2019'dan ayrıldığından bu yana, ABD'de ünlü bir televizyon sunucusu olan Sanchez'le birlikte. (DIŞ HABERLER)