Jay-Z listede: Bütün bu beyaz insanların önünde beni ağlatmak!

ABD eski Başkanı Barack Obama, Jay-Z’nin Rock Roll Onur Listesi’ne eklenme töreni sırasında 51 yaşındaki rapçinin Amerikan hayalinin vücut bulmuş hali olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rock & Roll Onur Listesi 2020 cumartesi gecesi Cleveland’daki Rocket Mortgage FieldHouse’da sahnelere geri döndü. Rapçi Jay-Z, eski Başkan Barack Obama ve komedyen Dave Chappelle'in övgü dolu sözleri eşliğinde listeye girmeyi başardı.

Jay-Z için düzenlenen törende konuşan eski ABD Başkanı Obama “Bugün Jay-Z, tarihin en ünlü sanatçılarından biri ve Amerikan hayalinin vücut bulmuş hâli. Kendisi gibi genç insanlar için gerçekleştirme şansı yarattığı bir hayal” dedi.

JAY-Z: BU ÇOK FAZLA

Gerçek adı Shawn Carter olan Jay-Z, ise bir hip-hop sanatçısı olarak Rock&Roll Onur Listesi’nde yer aldığına inanamadığını söyledi.

Jay-Z “Bu çok fazla. Bütün bu beyaz insanların önünde beni ağlatmak!” dedi. 51 yaşındaki şarkıcı törenden sonra tweet atarak duygularını paylaştı: “Herkese teşekkürler, kesinlikle arabada ağlayacağım.”

ABD’nin Cleveland şehrinde bulunan Rock & Roll Onur Listesi Müzesi, müzik endüstrisinde 25 yılını dolduran sanatçıları alıyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

Etiketler jay-z müzik