Jay-Jay Johanson bu akşam PSM Online'de

Jay-Jay Johanson, yeni albümü Rorschach Test sonrası PSM’ye özel performansıyla PSM Online’da dinleyicileriyle buluşacak. Konser 21.00'da başlayacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İsveçli şarkıcı ve söz yazarı Jay-Jay Johanson bu akşam eski ve yeni şarkılarından oluşacak konseriyle PSM Online üzerinden dinleyicileriyle buluşacak. Trip-hop’tan electro clash’e, downtempo’dan indie’ye birçok türe dokunan Johanson,  bugüne kadar 13 stüdyo albümü ve sayısız şarkı yayınladı.

Daha önce Zorlu PSM Studio'daki konser biletleri kısa sürede tükenen sanatçının bu akşam saat 21.00’de online.zorlupsm.com’a özel yayınlanacak ve 4 Nisan 23.59’a kadar yayında kalacak konserinin biletleri passo.com.tr üzerinden satılacak.

Johanson, 1996 yılında yayınladığı ilk albümü “Whiskey” ile başladığı profesyonel müzik kariyerinde bugüne kadar 13 stüdyo albümü çıkarttı.  2000 yılında yayınladığı üçüncü albümü "Poison" ile French pop listelerinde haftalarca ilk beş albüm arasında yer aldı. Jean-Pierre Ensuque, Robin Guthrie gibi isimlerle iş birlikleri yapan Johanson,  2018’de "Looking Glass", Vol.2’yi, 2019’da ise "Kings Cross" albümünü 29 Music etiketiyle yayınladı. Sanatçı yeni albümü "Rorschach Test" ile tarzını korumaya devam ediyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)