James Bond Filmi ‘No Time to Die'ın vizyon tarihi bir kez daha ertelendi

Universal açıkladı: Son James Bond filmi "No Time to Die"ın vizyon tarihi 2021'e ertelendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Universal, son James Bond filmi "No Time to Die"ın vizyon tarihinin 2021'e ertelendiğini açıkladı. Daniel Craig'in ajan olarak son kez yer aldığı filmin başlangıçta planlanandan bir yıl sonra, 2 Nisan 2021'de gösterime girmesi bekleniyor. 

Beyazperde'nin aktardığına göre, "No Time to Die", mart ayında korona virüsü salgını nedeniyle vizyon tarihini değiştiren ilk büyük film olmuştu. Film, ilk gecikmesinin ardından 12 Kasım'da Birleşik Krallık'ta ve 20 Kasım'da Kuzey Amerika'da prömiyer yapacaktı. MGM, Universal ve Bond yapımcıları Michael G. Wilson ve Barbara Broccoli, James Bond serisinin 25. filmi "No time to Die"ın vizyona girmesinin 2 Nisan'a erteleneceğini duyurdu. Yapımcılar bir açıklamada, "Gecikmenin hayranlarımızı hayal kırıklığına uğratacağını biliyoruz ama filmi gelecek yıl paylaşmayı dört gözle bekliyoruz" dedi.

Cary Joji Fukunaga'nın yönettiği “No Time to Die”da Rami Malek, Bond’un rakibi Safin rolünü üstlendi, Léa Seydoux, Bond’un aşkını canlandırırken ve Lashana Lynch yeni '00 kodlu ajanı oynadı. Kadroda ayrıca Ana de Armas, Ben Whishaw ve Christoph Waltz yer alıyor.