Jada Pinkett Smith: Bunu 'kutsal tokat' olarak adlandırıyorum

2022 Oscar töreninde Will Smith'in Chris Rock'a attığı tokatla ilgili konuşan Jada Pinkett Smith, "Bunu 'kutsal tokat' olarak adlandırıyorum. Tokadın ardından pek çok olumlu şey geldi" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 27 Mart 2022'deki 94. Akademi Ödülleri'ni sunan Chris Rock, Will Smith'in hastalık nedeniyle saç kaybı yaşayan eşi Jada Pinkett Smith'i, Demi Moore'un 'GI Jane' filmindeki görünüşüyle kıyasladı ve 'devam filminde oynamasını' önererek 'şaka' yaptı. Bir süre sessizliğin ardından Will Smith, sahneye gelerek Chris Rock'a tokat attı ve "Karımın adını ağzından uzak tut" ifadesini kullandı.

Günlerce konuşulan tokat olayıyla ilgili Jada Pinkett Smith, yeni bir açıklama yaptı. 2022'deki Oscar gecesine neredeyse katılmayacağını söyleyen Pinkett Smith, şimdi dönüp baktığında gittiğine çok memnun olduğunu anlattı. "Bunu 'kutsal tokat' olarak adlandırıyorum" diyen ünlü oyuncu, "Tokadın ardından pek çok olumlu şey geldi" diye konuştu.

Artık hiçbir zaman ayrılmayacaklarını düşündüğünü söyleyen Pinkett Smith, "30 yıldır birlikteyiz, yeni biri gelse bile ikimiz de hiçbir yere gitmiyoruz. Biz birbirini kollaması gereken ve her zaman da öyle kalacak bir aileyiz. Bazen bunu görebilmeniz için bir kriz yaşanması gerekir" dedi.