Jacinda Ardern'in Covid açıklamasındaki 'orji' iması viral oldu

Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern'in yeni Covid kuralları çerçevesinde Tinder üzerinden 25 kişiye kadar buluşmalara izin verileceğini açıklaması "Orjiye izin çıktı" yorumlarına yol açtı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern'in Covid önlemlerini gevşetme stratejisini anlattığı bir televizyon programında yaptığı orji iması viral oldu. Ardern, 'trafik ışığı' olarak adlandırılan ve aşamalı olarak hayata geçecek yeni sistemde çöpçatanlık uygulaması Tinder üzerinden buluşmaların yeniden başlayabileceğini ve 25 kişiye kadar izin olduğunu söyleyince, sosyal medyada yüzlerce "Orjiye izin çıktı" paylaşımı yapıldı.

Söz konusu diyalog, Yeni Zelanda ulusal televizyonundaki Seven Sharp programında yaşandı. Sunucu Jeremy Wells, yeni sistemi anlatan Ardern'den, başta Tinder olmak üzere diğer çöpçatanlık uygulamaları üzerinden buluşmalara izin verilip verilmeyeceğini netleştirmesini istedi. Ardern buna gülerek "Tinder ilişkilerinin yeniden açıldığını teyit edebilirim" yanıtını verdi. 

Sunucu Wells "Harika haber... yani arkadaşım için" diye espri yaparken, Ardern yine gülerek "Trafik ışığı sisteminde bire bir yer almıyor, ama hımmm, kırmızı alanda 25 kişiye kadar izin var" dedi. Bu noktada programın diğer sunucusu Hilary Barry gülerek "Durun durun. Bu çok fazla. Bu yöndeki sorularda daha fazla ilerlemeyeceğiz" diyerek araya girdi.

Bu anlar sosyal medyada Ardern'in, Yeni Zelanda'da orjiye yeniden izin verdiği yönünde yorumlara yol açtı. Bir kullanıcı, "Peki sizin başbakanınız ulusal televizyonu çıkıp orjilerin yeniden başlayabileceğini resmen duyurdu mu?" mesajını paylaştı. Çok sayıda benzer mesaj daha paylaşıldı. (DIŞ HABERLER)