İzmir'deki taksici cinayeti: 'Kendimi öldürmek için dışarı çıkmıştım'

İzmir'de bindiği taksinin şoförünü öldüren Delil Aysa'nın polis ifadesinde, o gece intihar etmek için dışarı çıktığını savundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Taksici Oğuz Erge cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. Erge'yi katleden Delil Aysal savunmasında araç içi kamerasına yansıyan vahşet anlarını yalanladı.

Aysal, “Ailem para konusunda baskı yapıyordu. Benimle ilgilenmeyip kardeşimle ilgileniyorlardı. Bu nedenle gece üçte kendimi öldürmek amacıyla dışarı çıkmıştım. Yanıma yaklaşık bir yıl önce kimden satın aldığımı hatırlamadığım tabancamı almıştım” ifadelerini kullandı.

Sözcü'den İsmail Saymaz'ın aktardığına göre Aysal ayrıca, "“Ücreti sordum. Taksici 220 TL tuttuğunu söyledi. Kartla vermek istediğimi söyledim. POS cihazının şarjının bittiğini söyledi. ‘Numaramı vereyim, daha sonra ücretini ödeyebilirim’ dedim. ‘Şimdi ödemen gerekiyor’ dedi. Ben de anlık bir sinirle taksicinin üst bölgesine üç el ateş ettim” diyor. 

Ancak kayıtlarda yalnızca Erge’nin “220 TL” sözü yer alıyor. Ancak ne kredi kartı... Ne POS cihazı... Ne de “Sonra ödeyeyim” cümlesi geçiyor.

(HABER MERKEZİ)

Etiketler İzmir taksi cinayet