İzmir'de 'yol' cinayeti: Bekçi ve kardeşi yakalandı

Yol verme kavgasına karışan bekçi bir kişiyi vurdu. Bekçi yakalanırken, yaraladığı kişi kaldırıldığı hastanede vefat etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir'in Buca ilçesinde bir bekçi, Şehmus Devrin isimli kişiyi tabanca ile yaraladı. Boynuna ve bacağına kurşun isabet eden Devrin, kaldırıldığı hastanede vefat etti.

İddiaya göre, istirahatli olduğu öğrenilen 27 yaşındaki bekçi A.Y.'nin abisi ile Devrin arasında yol verme nedeniyle tartışma çıktı. İkili arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Bu sırada, Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bekçi A.Y. de kavgaya dahil olarak Devrin'e art arda ateş açtı. Kardeşler otomobille olay yerinden kaçtı.

Durumu ağır olan Devrin, ambulansla yakındaki Buca Kadın Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi'nin acil servisine götürüldü. Doktorların müdahalesine rağmen vefat eden 30 yaşındaki Devrin'in cenazesi, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

Bekçi ve ağabeyi olay yerine yaklaşık 500 metre uzaklıkta otomobilde yakalandı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, polis ekipleri kavgaya karıştığı belirlenen iki kişinin daha yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. (DHA)