İzmir'de taksiciyi darbeden şüpheli yakalandı

İzmir'de bir taksicinin darp edilmesine ilişkin polis ekiplerince yürütülen soruşturmada şüpheli, evine düzenlenen operasyonla yakalandı.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir'in Konak ilçesinde taksiciyi darbedip kaçan şüpheli gözaltına alındı.

AA'nın haberine göre İzmir'de 10 Şubat'ta, bir taksicinin darp edilmesine ilişkin polis ekiplerince yürütülen soruşturmada, şüphelinin M.A. (26) olduğu belirlendi. Şüpheli, evine düzenlenen operasyonla yakalandı. M.A'nın emniyetteki işleminin sürdüğü öğrenildi.

İzmir'de taksicilik yapan Kaya Özer (23), 10 Şubat'ta darbedilmiş, olay taksideki güvenlik kamerasınca görüntülenmişti. Şikayetçi olan Kaya Özer, ifadesinde, aracına kadın bir yolcunun bindiğini, bu sırada bir erkeğin bağırdığını işittiğini, "Yola devam et" diyen kadının, 100 metre kadar ilerledikten sonra aracı durdurmasını istediğini, ısrarı üzerine aracı durdurduğunu, koşarak gelen ve şoför kapısını açan kişinin kendisini tekme ve yumrukla darbettiğini, aracına da zarar verdiğini söylemişti.

'SUÇ KAYDI KABARIK'

M.A'nın (26), polisteki ilk ifadesi ortaya çıktı. M.A'nın ifadesinde, taksideki kadının sevgilisi değil ağabeyinin dini nikahla yaşadığı eşi olduğunu belirtip, "Tartıştığımız sırada taksiyi durdurup bindi. Peşinden gittiğim taksinin şoförü Kaya Özer'i durması konusunda uyardım. Ancak, durmayınca öfkelenip, olayı gerçekleştirdim" dedi. M.A'nın hırsızlık, tehdit ve hakaret gibi suçlardan poliste suç kaydının bulunduğu bildirildi. 

(HABER MERKEZİ)