İzmir'de öğretim görevlisi ailesini katletti

Ege Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan Yusuf Yılmaz, boşanma aşamasındaki Derya Uzelli Yılmaz, kızı ve kayınvalidesine saldırdı. Yaşanan olayda Yılmaz'ın kızı ve kayınvalidesi yaşamını yitirdi.

Google Haberlere Abone ol

İZMİR - İzmir'de Ege Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan 38 yaşındaki Doç. Dr. Yusuf Yılmaz, boşanma aşamasındaki eşinin Bornova ilçesi Atatürk Mahallesi'nde bulunan evine geldi. Otomobilden inen Yılmaz, kendisi gibi öğretim görevlisi olan 38 yaşındaki Doç. Dr. Derya Uzelli Yılmaz, 4 yaşındaki kızı Linda Yılmaz ve kayınvalidesi 61 yaşındaki Dilek Uzelli'ye ateş açtı.

Yusuf Yılmaz

Linda Yılmaz ve Dilek Uzelli'nin yaşamını yitirdiği olayda yaralanan Derya Uzelli Yılmaz ise ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Katliamı gerçekleştiren Yılmaz, aynı silahla olay yerinde intihar etti.

Derya Uzelli Yılmaz'ın durumunun ağır olduğu bildirildi. Çiftin boşanma sürecinin çekişmeli geçtiği, kanser hastası Yusuf Yılmaz'ın tedavi için yurt dışına gidip, geldiği öğrenildi. Polis ekiplerinin incelemesinde, üzerinden 4 ruhsatsız tabanca çıkan Yusuf Yılmaz'ın olası tutukluluk durumunda diğer silahlardan birini kullanmayı amaçladığının değerlendirildiği belirtildi. Ekiplerin olay yerindeki incelemeleri sürerken, soruşturma başlatıldı. 

Yılmaz'ın Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde görev yaptığı ve Sağlık Bilimleri alanında eğitim verdiği öğrenildi. (DUVAR)