İzmir'de kadın cinayeti: Cansız bedeni babası buldu

İzmir Bergama'da yaşayan kızını ziyaret etmek isteyen Ali Osman Camgöz, kızının evde cansız bedeniyle karşılaştı. Emniyet güçleri, cinayet şüphelisi olarak Z.S. adlı erkeği gözaltına aldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir Bergama'da yaşayan 28 yaşındaki Ö.C., babası tarafından evde ölü bulundu. Vücudunda darp ve kesici alet yarası olan Ö.C.'nin cinayet şüphelisi olarak Z.S. gözaltına alındı. Polisteki ifadesinde Z.S., cinayeti işlediğini itiraf etti.

'ACIMIZ BÜYÜK'

DHA'nın haberine göre, Turabey Mahallesi'nde yaşayan Ö.C.'den haber alamayan Ali Osman Camgöz, merak edip, dün akşam evine gitti. Kızını evde hareketsiz yatarken bulan Camgöz, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla gelen sağlık ekipleri, Ö.C.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Ö.C.'nin boynunda morluk, vücudunda darp izleri ile kesici alet yarası olduğu bilgisi verildi. 

Cinayet şüphelisini bulmak için çalışma başlatan polis ekipleri, Z.S.'yi gözaltına aldı. Z.S.'nin, polisteki ifadesinde; Ö.C.'nin evine gittiğini ve daha sonra kadını öldürdüğünü itiraf ettiği belirtildi.

Konuyla ilgili konuşan baba Ali Osman Camgöz, "Çok üzgünüm. Yapan kişi yakalandı. Olayla ilgili çok bilgimiz yok. Boynunda izler var. Belinin üst kısmında bıçak izleri var. Boğuşma olmuş. Normalde kızım serada çalışıyordu, o gün tatildi. İşteydim, aradım, akşamüstü yanına geleceğimi söyledim. 'Tamam' dedi. Saat 11.30 gibi aradım, ulaşamadım. 15.00'te aradım, yine ulaşamadım. Akşamüstü yanına gittiğimde, kendisini ölü buldum. Acımız büyük" dedi. (HABER MERKEZİ)