İzmir belediyelerinden yardım kampanyası

Pazarcık'ta meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından İzmir il ve ilçe belediyeleri yardım çalışmalarını başlattı. Kızılay da kentteki 10 noktada kan bağışı toplayacak.

Google Haberlere Abone ol

İZMİR - Merkez üssü Maraş Pazarcık olan 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından İzmir il ve ilçe belediyeleri de yardım çalışmalarını başlattı. İzmir Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, Ödemiş, Selçuk, Gaziemir, Çeşme belediyeleri de toplanacak malzemelere ilişkin duyuru yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, acil ihtiyaç duyulan battaniye, ısıtıcı ve uyku tulumu gibi malzemelerin Gaziemir Fuar İzmir'de toplanacağını belirtti. Soyer paylaşımlarında "Değerli İzmirliler, hemşehrilerimiz deprem bölgesine yardım ulaştırmak için bize başvuruyor. Acil ihtiyaç duyulan battaniye, ısıtıcı ve uyku tulumu (kullanılmamış) bağışlarını Gaziemir Fuar İzmir'de kabul edeceğiz. Büyük bir yardım kampanyasını da kısa zamanda duyuracağız" dedi.

10 NOKTADA KAN BAĞIŞI TOPLANACAK

Öte yandan Kızılay ise ihtiyaç halinde kullanılmak üzere Bayraklı, Gaziemir, Menemen, Karşıyaka, Bornova, Konak, Buca ve Torbalı'da 10 noktada gezici ekipler ile kan bağışları toplayacak. Gezici araçlar saat 10.00 ile 22.00 arasında kan bağışlarını kabul edecek.

.
.
.
.