İYİ Partili Ataş: Cumhurbaşkanı taksicilere seçimden önce verdiği sözü tutmalı

Taksici esnafının sorunlarıyla ilgili Meclis'te konuşan İYİ Partili Dursun Ataş, "Cumhurbaşkanı'nın seçim döneminde verdiği söz bir an önce tutulmalıdır" dedi.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR  - İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) konuştu. Taksicilik ve ticari taşımacılık yapan esnafın sorunlarına dikkat çeken Ataş, korsan taksicilik konusunda da yetkilileri uyardı.

Ataş şunları söyledi:

"Seçim bölgem Kayseri’de taksicilik ve ticari taşımacılık yapan esnaflarımızın birçok problemi bulunmaktadır. Bu esnaflarımıza; Cumhurbaşkanı tarafından seçim döneminde müjde olarak, taksi, dolmuş, servis, minibüs, otobüs ve midibüs taşımacılığı ile ticari yük taşımacılığında kullandıkları taşıtları aynı cins taşıtlar ile yeniledikleri takdirde ‘ÖTV ödemeyecek’ sözü verilmişti. Ağırlaşan ekonomik koşulların etkisiyle taksici esnafımız 15 yaşını dolduran araçlarını yenileyememektedir. Bu yüzden Cumhurbaşkanı'nın seçim döneminde verdiği söz bir an önce tutulmalıdır. Kayseri’de yaşayan Suriyeliler Whatsap grupları üzerinden korsan taksicilik yapmaktadır. Valilik ve Belediyelerce Bunun önüne geçecek çalışmalar da bir an önce başlatılmalıdır."

Etiketler taksi kayseri