İYİ Parti'de yeni genel başkan etkisi: Kocaeli’de 12 ilçe başkanı değişecek

İYİ Parti kurultayında Müsavat Dervişoğlu’nun genel başkan seçilmesinin ardından teşkilatlarda da hareketlilik başladı. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı, 12 ilçede yapılanmaya gideceklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

KOCAELİ - İYİ Parti'de Müsavat Dervişoğlu'nun yeni genel başkan seçilmesiyle il ve ilçe teşkilatlarında da değişim hareketliliği başladı. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, yarın genel merkez başkanlık divanın belli olmasının ardından ilçelerde yeni yapılanmaya gidileceğini açıkladı.

Nusret Acur

Kocaeli’nin 12 ilçesinde teşkilatların sil baştan yapılandırılacağını söyleyen Acur, “Kongrelerin üzerinden bir buçuk yıl geçti. Gerek yönetimler gerek ilçe başkanları değişti. Darıca’da iki kez başkan değişti. Çayırova’da, Körfez’de İzmit’te, Kartepe’de, Gölcük’te, Başiskele’de, Gebze’de başkanlarımız değişti. Doğal olarak bir yenilenme olacak. 12 ilçede sil baştan yapılanma gerekliliğimiz var. Bunu yapacağız” dedi.

Acur, il yönetiminde başkanlık düzeyinde bir değişim olmayacağını belirterek, “İl yönetiminde sayısal bir eksik yok. Yönetim kadrosu iyi. İl kadrosu yenilenir mi belki bazı değişiklik ve takviyeler yapılır. Dediğim gibi il teşkilatında gidişatı aksatacak bir eksiğimiz sayısal sorumuz yok” diye konuştu.

Etiketler kocaeli iyi parti