İYİ Parti Şaphane İlçe Başkanı Mehmet Sönmez öldürüldü

Kütahya'da Mert Can Kanat tarafından bıçaklanan İYİ Parti Şaphane İlçe Başkanı Mehmet Sönmez, kaldırıldığı hastanede vefat etti. Kanat ve babası gözaltına alındı.

Mehmet Sönmez
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kütahya'da İYİ Parti Şaphane İlçe Başkanı Mehmet Sönmez, Mert Can Kanat tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Sönmez, kurtarılamadı.

Mehmet Sönmez, dün aynı ilçede yaşayan Erdal Kanat ile Simav ilçesinde buluştu. Bir süre yürüyen ikili, bankta otururken arkalarından gelen Erdal Kanat'ın oğlu Mert Can Kanat, Mehmet Sönmez’i boynundan ve karnından yaralayıp kaçtı. Erdal Kanat ise yürüyerek olay yerinden ayrıldı.

Olayla ilgili Mert Can Kanat ile babası Erdal Kanat gözaltına alındı. Baba ve oğlu, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Polis, geniş çaplı çalışma başlatırken İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Muğla Milletvekili Metin Ergun, "Mehmet Sönmez’e Allah’tan rahmet dileriz" diyerek Twitter'dan paylaşım yaptı.

İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Burhanettin Kocamaz ise sosyal medya hesabından, "İYİ Parti'mizin Kütahya Şaphane İlçe Başkanı Mehmet Sönmez'in vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Merhum ilçe başkanımıza Allah'tan rahmet, acılı ailesine sabırlar diliyorum. Camiamızın başı sağ olsun" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)