İYİ Parti delegesi evlatlık oğlu tarafından öldürüldü

İYİ Parti Alaşehir İlçe Delegesi Süleyman Özcan, eşi ve annesiyle birlikte evlatlık oğlu Hüseyin Özcan tarafından silahla vurularak öldürüldü. Zanlı Hüseyin Özcan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Google Haberlere Abone ol

İZMİR – Manisa'nın Alaşehir ilçesinde bulunan Çarıktekke mahallesinde yaşayan İYİ Parti Alaşehir İlçe Delegesi Süleyman Özcan, eşi Raziye Özcan ve annesi Karanfil Özcan ile birlikte oğulları Hüseyin Özcan tarafından öldürüldü. Özcan tarafından tüfekle vurularak öldürülen ailenin cenazeleri otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Morgu'na gönderildi. Zanlı Hüseyin Özcan ise jandarma tarafından yakalanarak tutuklandı.

KÜÇÜK YAŞTA EVLATLIK ALINMIŞTI

Zanlı Özcan'ın Süleyman ve Raziye Özcan çifti tarafından küçük yaşta evlatlık olarak alındığı ve Özcan çifti tarafından büyütüldüğü öğrenilirken, Hüseyin Özcan'ın liseden mezun olduktan sonra askere gitmeden önce uyuşturucu kullandığı iddia edildi. Özcan'ın askerlik görevinin ardından ise sözleşmeli personel olarak orduda kaldığı öğrenilirken, kısa bir süre önce disiplin cezası nedeniyle ordudan atıldığı ifade edildi. Yaklaşık 6 aydır ailesi ile birlikte çalışan Özcan'ın psikolojik sorunlar yaşandığı öğrenildi.

BAŞKAN OKUMUŞ: KİMSE YAŞANAN OLAYI BEKLEMİYORDU

Konu ile ilgili Gazeteduvar'a konuşan İYİ Parti İlçe Başkanı Tahsin Okumuş, olayı üzüntüyle karşıladıklarını belirterek, "Süleyman çok düzgün bir arkadaşımızdı. Aynı zamanda partimizin delegesiydi. Olay hepimizi derinden etkiledi. Kısa bir süre önce görüştüğümüzde çocuğuyla ilgili yaşadığı herhangi bir sorundan hiç bahsetmemişti. Kimse yaşanan olayı beklemiyordu. Aile içerisinde bir tartışma yaşamışlar, zanlı Özcan hepsini silahla vurmak suretiyle öldürmüş. Hepimiz üzgünüz. Yakınlarına başsağlığı diliyoruz" dedi. (DUVAR)