İYİ Parti: Ağıralioğlu ile bir görüşme yapılması düşüncesi anlamını yitirdi

İYİ Parti Sözcüsü Zorlu, Yavuz Ağıralioğlu’nun 'istifa edeceği' yönündeki haberlere; "Sayın Genel Başkanımızla bu kapsamda bir görüşme yapılması düşüncesi de anlam ve önemini yitirmiştir” dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’nun İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile yapması planlanan görüşmeyi ve partiden istifa edeceği yönündeki haberleri değerlendirdi. 

Kürşad Zorlu, ANKA'ya yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“İstifa müessesi kişinin tek taraflı bir karar verme usulüdür. Böyle bir düşünce ve tutumun ifadesidir. Dolayısıyla Sayın Genel Başkanımızla bu kapsamda bir görüşme yapılması düşüncesi de anlam ve önemini yitirmiştir. Herhangi bir görüşme gerçekleşmeyecektir.”

İYİ Parti Seçim Kampanyasından Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Saltuk Buğra Kavuncu, Twitter hesabından her gün seçim için yaptığı geri sayımla ilgili paylaşımda, "Bu akşam alışılmış geri sayımlardan birisi yok. Durum açık ve net. 46 gün sonra Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı, İYİ Parti iktidar olacak. Alınan kararların arkasında, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in yanında dimdik duracağız. Endişelenmeyin, #TarihYazacağız" ifadelerine yer verdi. (HABER MERKEZİ)