İtalya'da bir kadın bıçaklanarak öldürüldü: Türkiyeli zanlı yakalandı

Silandro kasabasında 21 yaşındaki Celine Frei Matzohl, bıçaklanarak öldürüldü. Matzohl, Ömer Çim'in dairesinde bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İtalya'nın Silandro kasabasında 21 yaşındaki Celine Frei Matzohl, Türkiyeli Ömer Çim'in dairesinde ölü bulundu. Cinayetin baş şüphelisi olarak, kadının eski erkek arkadaşı olduğu belirtilen Çim gözaltına alındı. Matzohl’un haziran ayında Çim hakkında saldırı ve ağır tehdit şikayeti ile suç duyusunda bulunduğu öğrenildi.

Jandarma, ailesi tarafından kayıp olduğu bildirilen Matzohl'un eski erkek arkadaşı Ömer Çim’in dairesine gitti. Çim'in evine düzenlenen baskında, Matzohl'un ölü bulunduğu belirtildi. Açıklamaya göre Matzohl, bıçaklanarak öldürüldü.

Avusturya'ya kaçmak istediği ileri sürülen Çim, Reschen geçidinde yakalandı. Çim'in 16 Ağustos tarihinde mahkemeye çıkacağı belirtildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Silandro Belediye Başkanı Dieter Pinggera, köyün şokta olduğunu belirterek, “Celine Frei Matzohl'un Silandro’da çok popüler bir insandı. Spor ve gençlik etkinliklerinde yer alıyordu. Sevgi dolu ve yardımseverdi. Ailesi de kasabada çok iyi tanınıyor. Hatırladığım kadarıyla Silandro'da son 50 yılda hiç cinayet işlenmemişti. Aileye başsağlığı diliyoruz" dedi. (DIŞ HABERLER)