İtalya'da 30 yıl sonra yakalanan mafya lideri Denaro'nun evinden ‘Baba’ afişi çıktı

İtalya'da 30 yıl sonra yakalanan mafya lideri Matteo Messina Denaro’nun evinde  Francis Ford Coppola’nın 'Baba' filminin posteri bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İtalya'da 30 yıllık firarının ardından pazartesi günü Sicilya’da yakalanan mafya lideri Matteo Messina Denaro’nun evinde  Francis Ford Coppola’nın ‘’Baba’’ filminde Don Vito Corleone karakterini canlandıran Marlon Brando’nun posteri çıktı. Evde ayrıca "Batman" serisindeki Joker karakterinin de posterine rastlandı.

BBC Türkçe'nin haberine göre Cosa Nostra lideri Matteo Messina Denaro’nun adada sığınak olarak kullandığı sanılan üçüncü bir ev daha tespit edildi. Her 3 ev de mafya babasının doğum yeri olan Castelvetrano kasabasına 8 km mesafedeki, 12 bin nüfuslu Campobello di Mazara kasabasında. İtalya basınına göre evlerden birinde, şifreli olduğu düşünülen numara ve isimlerin yazılı olduğu kağıtlar da ele geçirildi.

'KIZIM BANA NEDEN KIZGIN?'

Ayrıca, mafya babasının günlük olarak kullandığı bir defterde, kızının kendisini görmek istememesinden yakındığı da ortaya çıktı. Messina Denaro’nun günlüğüne, ‘’Lorenza neden beni görmek istemiyor? Neden bana kızgın?’’ yazdığı bilgisi basında yer aldı. Messina Denaro yaklaşık 15 yıl önce ele geçirilen bir yazısında da ‘’Kızımı tanımıyorum, hiç görmedim. Kader böyle istedi’’ diyordu.

Messina Denaro’nun eski bir ilişkisinden dünyaya gelen kızı Lorenza Alagna bugün 27 yaşında. Annesinin soyismini kullanan Alagna, babasının memleketi Castelvetrano’da yaşamayı sürdürüyor.

Kasabaya giden gazetecilere konuşmayı reddeden Alagna, ‘’Hiçbir şey bilmek istemiyorum, beni rahat bırakın, yokmuşum gibi davranın’’ demekle yetindi. (HABER MERKEZİ)