İstanbul'da otogarlardan çıkış durduruldu

İstanbul’a seyahat eden tır ve kamyonların kente girişine izin verilmeyecek. Ayrıca otogarlardan çıkışlar da yapılamayacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'da etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle kente tır ve kamyon girişleri durduruldu.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Kuvvetli kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Anadolu ve Trakya istikametlerinden İstanbul’a seyahat eden tır ve kamyonların ilimize girişi durdurulmuştur. İkinci bir duyuruya kadar; İstanbul içinde bulunan tır ve kamyonların trafiğe çıkışlarına izin verilmeyecektir. Hareket halindeki bu araçların en yakın park alanları ve Otoyol Hizmet Tesislerinde (OHT) beklemeleri gerekmektedir" dedi.

'TRAFİĞE ÇIKMAYIN' UYARISI

Yerlikaya ayrıca kar yağışının etkili olduğu kentte vatandaşları zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları konusunda uyardı.

Vali Yerlikaya, bir diğer paylaşımında, "Yoğun kar yağışı nedeniyle zorunlu olmadıkça lütfen trafiğe çıkmayalım. Ulaşımda toplu taşıma araçlarını tercih edelim. Araçlarınızda mutlaka kış lastiği olsun. 112 Acil Çağrı Merkezimiz 7/24 sizlerin hizmetinizde" ifadelerini kullandı.

OOTOGARLARDAN ÇIKIŞ DURDURULDU

Kar yağışı nedeniyle ayrıca bir sonraki duyuruya kadar; Esenler, Harem ve tüm cep otogarlardaki otobüslerin çıkışları durduruldu.  (HABER MERKEZİ)