İstanbul'da kar yağışı nedeniyle TIR ve kamyonlara yasak kararı

İstanbul'da beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle TIR ve kamyonların trafiğe çıkmasına ve kente girişine izin verilmeyecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kentte beklenen yoğun kar yağışına karşı alınan önlemler kapsamında TIR ve kamyonlara yasak getirildiğini duyurdu. 

Twitter hesabından açıklama yapan Ali Yerlikaya, "Beklenen kuvvetli kar yağışı nedeniyle ikinci bir duyuruya kadar; Trakya ve Anadolu istikametlerinden İstanbul yönüne seyahat eden TIR ve KAMYONLARIN ilimize girişine 10 Mart Perşembe günü 04.00'ten itibaren İZİN VERİLMEYECEKTİR. İkinci bir duyuruya kadar; İstanbul içinde bulunan TIR ve KAMYONLARIN 10 Mart Perşembe günü saat 04.00’dan sonra trafiğe çıkışlarına İZİN VERİLMEYECEKTİR" ifadelerini kullandı.

Sürücülerin TIR ve kamyonları en yakın park alanına götürmelerini isteyen Yerlikaya, "Hareket halindeki TIR ve KAMYONLARIN bulundukları yere en yakın, Park Alanı ya da Otoyol Hizmet Tesisleri'nde (OHT) BEKLEMELERİ GEREKMEKTEDİR! Sürücülerimizin bu kurallara riayet etmeleri ÖNEMLE duyurulur" dedi. (HABER MERKEZİ)