İstanbul'da kar yağışı başladı

Beklenen kar yağışı Trakya'nın ardından İstanbul'da da başladı. Anadolu Yakası'nda Beykoz, Ümraniye, Üsküdar, Avrupa Yakası'nda ise Taksim, Kağıthane, Sultangazi, Arnavutköy, Başakşehir, Beylikdüzü ve Silivri'de kar etkili oluyor. Bazı bölgelerde yağış tipi şeklinde görülüyor. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Tüm Türkiye'yi etkisi altına alması beklenen soğuk hava dalgası Trakya'dan itibaren etkisini göstermeye başladı. Akşam saatlerinde Tekirdağ'da başlayan kar yağışı gece yarısından itibaren İstanbul'un bazı ilçelerinde de başladı.

Anadolu Yakası'nda Beykoz, Ümraniye, Üsküdar, Avrupa Yakası'nda Taksim, Kağıthane, Sultangazi, Arnavutköy, Başakşehir, Beylikdüzü ve Silivri'de kar etkili oluyor. Bazı bölgelerde ise yağış tipi şeklinde görülüyor.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve ilçe belediye ekipleri, tuzlama araçlarıyla önlem alarak, belirlenen noktalarda hazır bekletiliyor.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelerde, Marmara Bölgesi genelinde akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışının etkili olmasının beklendiği bildirilmişti.  (AA)