İstanbul'da çatışmanın ortasında kalan kişi öldü

İstanbul'da iki grup arasında çıkan çatışma sırasında, işten eve dönen Şahset Beştaş vuruldu. Hastaneye kaldırılan Beştaş vefat etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Pendik ilçesinde grup arasında çıkan silahlı çatışmada yoldan geçen bir kişi kurşunların isabet etmesi sonucu öldü. Çatışan taraflardan 2 kişi de yaralandı.

DHA'nın haberine göre, Şeyhli Mahallesi'nde bulunan Mevlana Caddesi'ne araçlarıyla gelen iki grup arasında silahlı çatışma çıktı.

Taraflardan 2 kişi yaralanırken o sırada işinden evine doğru dönerken çatışmanın arasında kalan 55 yaşındaki Şahset Beştaş sırtından yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı Beştaş ile taraflardan yaralanan bir kişiyi hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan iki çocuk babası Beştaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralı diğer kişinin ise arkadaşları tarafından araca konularak olay yerinden götürüldüğü öğrenildi.

Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, şüphelileri arama çalışmaları sürüyor.

Hayatını kaybeden Şahset Beştaş'ın amcasının oğlu Nevzat Beştaş, çatışmayı şu sözlerle anlattı:

"Araçların içerisinden birbirlerine ateş açıyorlar. İşten gelirken yol kenarında kurşunlardan biri sırtına isabet ediyor. Onlardan da bir kişi yaralanıyor. Olay yerine yakın yerde oturuyordu. Evli 2 çocuğu vardı. Bir yaralı daha vardı. Kendi araçlarıyla o yaralıyı kaçırdılar" dedi. (HABER MERKEZİ)