İstanbul'da AVM'de yangın

İstanbul Levent'te bulunan Metrocity AVM'de yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'da Levent'te bulunan Metrocity AVM'de yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi yönlendirildi.  

Büyükdere Caddesi'ndeki alışveriş merkezinde yangın çıktığı ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Alışveriş merkezinin çatısında çıkan yangının söndürülmesi için ekiplerin müdahalesi sürüyor. AVM'de bulunanlar tahliye ediliyor. 

Yoğun duman oluşan yangın nedeniyle ekipler Bakırköy'den tüp aracı ve diğer ilçelerden de takım desteği istedi.

İKİ YÖNDE TRAFİK DURDURULDU

Bölgedeki trafik yükünün azaltılması için çift yönlü trafik durduruldu.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre olay yerine gelen Şişli Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, tahliye işleminin AVM'nin ön ve arka kapılarından yapıldığını söyledi.

Yaralı ve can kaybının bulunmadığını belirten Kaya, "Ana binaya geçişi zaten engellemiş arkadaşlarımız. Çatıda da hızlı bir şekilde söndürme çalışmasına devam ediyorlar" dedi.

Kaya, yangının mühürlü bir işletmenin çatısında çıktığını, detaylı bilgiye itfaiyenin raporu sonucunda ulaşılacağını kaydetti.

METRO GİRİŞİ KAPATILDI

Polis ekipleri de AVM'nin etrafını güvenlik şeridi çekerek, insanları bölgeden uzaklaştırıyor. Ayrıca ekipler, AVM'nin önündeki metro girişini de kapattı.

AVM'nin yanındaki bir ofiste çalışan Can Ersan, siyah duman yükseldiğini ve çatının yandığını görmeleri üzerine dışarı çıktıklarını belirtti. Çalışanlardan Gani Sağlar da yangın alarmının çalması üzerine binayı tahliye ettiklerini dile getirdi.

(HABER MERKEZİ)

Etiketler istanbul yangın avm