İstanbul'a yeni sıcak hava dalgası uyarısı

Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'da son günlerdeki nemli havanın yerini tekrardan aşırı sıcakların alacağını söyledi. Şen, sıcaklarının 35 derecenin üzerine çıkacağını aktardı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'da son günlerde etkili olan aşırı nemli havalar, yerini yeni sıcak hava dalgasına bırakacak. "Sıcaklar pek inecek gibi değil" diyen Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul ve Ege için sıcaklık uyarısı yaptı.

Sıcak hava dalgalarının devam edeceğini söyleyen Şen, "Bugün İç Anadolu ve İç Ege'de sıcaklıklar devam edecek. Ankara'da 38, Denizli, Uşak, Manisa da 40'ın üzerinde sıcaklıklar var. Hafta sonu devam edecek. Pazartesi gibi buralarda da sıcaklıklar ortalamalara gerileyecek" dedi.

'İSTANBUL, YENİ BİR SICAK HAVA DALGASIYLA KARŞI KARŞIYA KALACAK'

Sıcak hava dalgasının Ege ve Antalya civarını etkileyeceğini söyleyen Şen, "Burada sıcaklıkların 7-8 derece yukarıda olması bekleniyor. Hafta sonuna doğru da Marmara'yı içine alacak. Yani İstanbul, yeni bir sıcak hava dalgasıyla karşı karşıya kalacak. Sıcaklıklar 35 derecenin üzerine çıkacak" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)