İstanbul Valisi de 'dinamik denetim' için 'sahada' olacak

'Dinamik Denetim Süreci'nin yarın (perşembe) başlayacağını duyuran İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Benimle birlikte, vali yardımcılarımız, kaymakamlarımız, jandarmamız, emniyetimiz ve sahil güvenlik ekiplerimiz sahada olacak. Hedef, mavi kategoriye el birliğiyle ulaşmak" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- İçişleri Bakanlığı'nın "Dinamik Denetim Süreci" genelgesi kapsamında yarın kent genelinde denetimlere başlanacağını duyuran İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yardımcıları ve kaymakamlarla birlikte kendisinin de sahada denetimlere katılacağını duyurdu.  

Vali Yerlikaya Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şunları söyledi: "Değerli hemşehrilerim, Yeni Dinamik Denetim Modeli ile şehrimizin her yerinde denetimlere başlıyoruz. Benimle birlikte, vali yardımcılarımız, kaymakamlarımız, jandarmamız, emniyetimiz ve sahil güvenlik ekiplerimiz sahada olacak. Hedef, mavi kategoriye el birliğiyle ulaşmak." Yerlikaya paylaşımında, vali yardımcıları ve ilçe kaymakamlarıyla yaptığı toplantıya ilişkin fotoğraflara da yer verdi. (AA)