İstanbul Valiliği duyurdu: Kutlamalar için trafiğe kapatılacak

Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamaları nedeniyle bugün İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak. Valilik o yolları ve alternatif güzergâhları açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- İstanbul Valiliği, 8 Mayıs günü (Bugün) bu yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu.

Buna göre, Yenikapı Miting Alanı'nda bugün gerçekleştirilecek Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamaları kapsamında saat 11.00 itibarıyla program bitimine kadar Namık Kemal Caddesi ve bu caddeye çıkan cadde ve sokaklar, Namık Kemal Caddesi'ne bağlantıya uygun noktalardan geçici olarak trafiğe kapatılacak.

Bu yollara alternatif güzergah olarak Vatan Caddesi, Millet Caddesi, Balat Sahil ve Atatürk Bulvarı kullanılabilecek.

İBB'DEN DE AÇIKLAMA GELDİ 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Fenerbahçe Spor Kulubü Başkanı Ali Koç arasındaki geriliminden sonra , İBB kutlamalarla ilgili açıklama yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Can Akın Çağlar, sosyal medyada şu paylaşımı yaptı: "Trabzon Dernekler Federasyonu tarafından 8 Mayıs 2022 Pazar günü Yenikapı Miting Alanı’nda gerçekleştirilecek olan, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 2021-2022 şampiyonluk kutlama programı ile ilgili İstanbul Valiliği’nin vermiş olduğu izin çerçevesinde söz konusu alan birçok sivil toplum kuruluşu ve siyasi partiye de olduğu üzere, mezkur derneğe de kullandırılacak olup, konunun farklı boyutlarda ele alınarak İBB’nin ve İBB Başkanının yıpratılmaya çalışılması iyi niyet çerçevesinde değerlendirilmemektedir. Kamuoyuna duyurulur." (HABER MERKEZİ)