İstanbul Topkapı Üniversitesi'nden genç sanatçılara destek

Genç sanatçıları desteklemek amacıyla İstanbul Topkapı Üniversitesi ve Vision Art Platform işbirliği ile düzenlenen Genç Bakış Sanat Ödülleri için başvurular, 30 Ocak'ta sona eriyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Topkapı Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi ile Vision Art Platform işbirliği içinde, genç sanatçıların üretimlerini desteklemek amacıyla  gerçekleştirilecek olan Genç Bakış Sanat Ödülleri için başvurular, 30 Ocak'ta sona eriyor. 

Lisans 4. sınıf ve yüksek lisans öğrencilerinin başvurularına açık olan Genç Bakış, ilk üç sanatçıya üretim desteğinin yanı sıra, birinciye Vision Art Platform’un galeri mekanında eser sergileme olanağı sunacak. Ayrıca 10 eserden oluşan Genç Bakış seçkisi, İstanbul Topkapı Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Balat Yerleşkesi galeri alanında sergilenecek.

Ödüle hak kazanan eserler,  23 Mart 2023 tarihinde yapılacak sergi açılışı ve ödül töreninde duyurulacak. Başvurular 30 Ocak 2023 tarihine kadar gencbakis.topkapi.edu.tr adresi üzerinden yapılabilir. (HABER MERKEZİ)