Istakozdan sonra Maldivler: Eski AK Partili vekilin tatili

AK Partili Şebnem Bursalı'nın Monaco’da ıstakoz yediği paylaşıma tepkiler sürerken AK Partili eski vekil ve belediye başkan adayının Maldivler pozu da gündem oldu. Tepkilere "Yapmayın" cevabı verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın parti içinde krize neden olan ‘Monaco’da ıstakoz’ paylaşımının ardından eski AK Parti Çankırı Milletvekili ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti Çankırı Belediye Başkan adayı olan Hüseyin Filiz’in tatile gittiği Maldivler’den paylaşımı gündem oldu.

Filiz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Maldivler güzel ama torunlarla başka güzel. Torunlarım Hüseyin, Ömer, Hülya Minel ve Alisa" notu düştü.

BİR ÖNCEKİ PAYLAŞIMI: AÇLIK VE YOKLUKLA İMTİHAN

Filiz'in tatil fotoğrafından önce sosyal medya hesabındaki son paylaşımı ise "Kadir Gecesi" mesajı olmuştu. Filiz, "Bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek gecenin; Gazze, Suriye, Doğu Türkistan ve Yemen’deki kardeşlerimiz başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında zulüm, açlık, yokluk ve sürgünlük ile imtihan olan tüm insanların kurtuluşuna ve #İslamAlemi'nin dirilişine vesile olmasını dilerim" ifadelerini kullanmıştı. 

AK PARTİ ÇANKIRI ADAYIYDI

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'nin Çankırı Belediye Başkan adayı olan Hüseyin Filiz, belediye çalışanlarına 30 bin TL maaş vaat etmişti. Filiz'in kaybettiği seçimi MHP’li rakibi kazandı.

Sosyal medyada "Belediyeyi MHP’ye kaptıran Filiz, üzüntüsünü gidermek ve teselli bulmak için Maldivler’e gitmiş olabilir" yorumları yapıldı.

24.-25.-26. dönemler AK Partili milletvekiliği yapan Hüseyin Filiz, Maldivler tatilinden paylaştığı gönderinin mentionlarını gelen tepkiler üzerine kapattı.

AÇIKLAMA YAPTI

Gelen tepkiler üzerine bir de açıklama notu paylaşan Filiz, "2018 yılında milletvekilliği görevimi tamamlamış durumdayım ve 2018'den bugüne kadar hiçbir yer aktif görevim yok... (belediye başkan adaylığı dışında) Ayrıca 40 yıllık sanayici ve iş adamıyım... Ailemle ve torunlarımla yapmış olduğum bir tatil üzerinden maksatlı, haksız ve haddini aşan sözler söylüyorsunuz, torunlarım hakkında yorum yapıyorsunuz, yapmayın..." dedi.

 

(HABER MERKEZİ)