İspanyol hükümeti izin vermedi: Şampiyonlar Ligi maçının yeri değişti

Madrid'de oynanması gereken Atletico Madrid-Chelsea maçı, İspanyol hükümetinin salgın tedbirleri gerekçesiyle Romanya'da oynanacak. Normal takvime göre bugün yapılması gereken maç 23 Şubat'a ertelendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - UEFA Şampiyonlar Ligi'nin son 16 turunda bugün oynanması planlanan Atletico Madrid-Chelsea maçı, İspanyol hükümetinin salgın tedbirlerden dolayı 23 Şubat'ta Romanya'nın başkenti Bükreş'te oynanacak.

Karar, İspanya'da sol koalisyon hükümetinin dünkü Bakanlar Kurulu toplantısında alındı. Korona virüsünün mutasyona uğrayan ve hızlı yayılan türüne karşı Brezilya ve Güney Afrika ile İngiltere'ye uygulanan uçuş kısıtlamalarını 2 Mart'a kadar uzatan kabine, Atletico Madrid-Chelsea maçının da yerini değiştirdi.

UEFA da, Madrid'de oynanması planlanan Atletico Madrid-Chelsea maçının 23 Şubat'ta Bükreş'te oynanacağını duyurdu.

İKİ MAÇ DAHA FARKLI ÜLKELERDE

Şampiyonlar Ligi'nin son 16 turunda Almanya'da oynanması planlanan Mönchengladbach-Manchester City ve Leipzig-Liverpool maçları da Macaristan'da oynanacak.

UEFA'nın duyurusuna göre Mönchengladbach-Manchester City maçı 24 Şubat'ta Budapeşte'deki Puskás Aréna'da gerçekleşecek. RB Leipzig-Liverpool maçı ise 16 Şubat'ta aynı stadda oynanacak. (HABER MERKEZİ)