İsmail Kartal'dan Fenerbahçe'ye veda: Bu takım şampiyon olacak

Fenerbahçe, yollarını ayırdığı teknik direktör İsmail Kartal'a mali genel kurul toplasında veda düzenledi. Toplantıda konuşan Kartal, "Bu takım şampiyon olacak" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Önümüzdeki sezon için Portekizli teknik direktör Jorge Jesus ile anlaşan Fenerbahçe Kulübü, 2021 yılı olağan mali genel kurul toplantısında teknik direktörü İsmail Kartal'a veda etti.

Kartal'a plaket verilirken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, tecrübeli hocaya sarı lacivertli kulübe katkılarından dolayı teşekkür etti. Toplantıda konuşma yapan İsmail Kartal, ayakta alkışlandı. Kartal'ın konuşması şöyle:

"Fenerbahçe arması çok büyüktür. Dünyada eşi ve benzeri yoktur. Geldiğimde takıma, 'Borcumuz var ve bunu ödeyeceğiz' dedim. 'Hocam, kime borcumuz var?' dediler. Tribünleri ve camiayı gösterdim. 'Biz iyi oynadığımızda ikinci yarının lideri olacağız ve tribünler 50 bin kişi dolacak' dedim. Herkes Fenerbahçe'yi takdir etti.

Yeni gelen hocamız ve birkaç transferle, bu takım Allah'ın izniyle bu takım şampiyon olacak. Şampiyonluk için artık her şey hazır. Allah, Fenerbahçe'mizin yanında olsun."

Sezon ortasında Vitor Pereira'nın yerine göreve gelen Kartal, takımın başında çıktığı 18 maçta 2,3 puan ortalaması tutturmayı başarmıştı. (HABER MERKEZİ)