İsmael'den 'istifa' tezahüratına yanıt: Ben de olsam kızardım

Üst üste puan kayıplarına engel olamayan Beşiktaş'ta teknik direktör İsmael, taraftarın istifa çağrılarına cevap verdi: Taraftar olsam ben de bugün son derece kızgın ve sinirli olurdum...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Hatayspor'a 2-1 yenilen Beşiktaş'ta taraftarın hedefi Trabzon yenilgisi sonrası olduğu gibi teknik direktör Valerien Ismael oldu.

Maçın ardından taraftarın bir kez daha istifaya çağırdığı Ismael, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, çok üzgün olduklarını söyledi.

Maçın sonucunu "Şok edici bir durum" olarak niteleyen Ismael, iyi başladıkları bir maçı kaybettiklerini vurguladı ve şöyle devam etti: "Herkesin kendi sorumluluğunu alması gerekiyor. Ben hoca olarak kendi sorumluluğumu alıyorum. Bazı futbolcularımızın Beşiktaş'ta oynamanın ne demek olduğunu daha iyi anlaması lazım. Kendilerinden beklentilerimiz daha fazla. 1-0'dan sonra oyunu daha iyiye götürebilecek isteği, arzuyu, tutkuyu gösterip ikinci golü atabilirdik, bu olmadı. Genel itibarıyla çok üzgünüz. Üzgün olmaktan da öte şok içerisindeyiz."

"İstifa" tezahüratlarının hatırlatması üzerine Ismael, "Taraftar olsam ben de bugün son derece kızgın ve sinirli olurdum. Bugün her eleştiriyi kabul etmemiz gerekiyor. Ben kabul ediyorum" dedi. (HABER MERKEZİ)