İslam Memiş'ten 'ucuz değil bedava' uyarısı: Dolar ve TL'si olanlar...
Finansal analist İslam Memiş, altın, dolar ve euro ekseninde yılın son haftalarını değerlendirdi. Memiş, altının alım zamanı gelip gelmediğiyle ilgili görüşlerini de paylaştı.
DUVAR - Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın, dolar ve euro ekseninde yılın son haftalarını değerlendirdi. Memiş, altının alım zamanı gelip gelmediğiyle ilgili görüşlerini de paylaştı.
Söylediklerinin yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen Memiş'in kişisel Youtube kanalındaki tahminleri şöyle:
"Elinde TL tutanlar, dolar tutanlar neye karar vermeli? Bütün kafa karıştıran soruların cevabını bugünkü videomda sadece size özel yorumlayacağım.
Borsa İstanbul Yüzü Endeksi 9.880 puan seviyesinde o beklediğimiz kar satışları hani 9.900-10.200 puan aralığına takip edeceğimizi ifade etmiştim.
9.880 puan seviyesinde 9.900 puan seviyesinin bir tık aşağısında kapanış yaparsa belki 9.750 puan seviyesine kadar bu kar satışlarını gerçekleştirebilir.
Ancak özellikle dün de sosyal medya hesaplarımdan hem X hesabımdan hem Instagram hesabımdan paylaştığım gibi borsadan korkmayın.
Borsa tarafındaki pozitif beklentimiz devam ediyor.
Biz almış olduğumuz pozisyonları 11.800 ve devamında 12.000 puan seviyesine kadar taşımak için kenarda durmaya devam ediyoruz.
Borsadan korkmayın, yükseliş beklentimiz devam ediyor.