İskilip’te CHP ilçe binasına boyalı saldırı

Çorum’un İskilip ilçesinde CHP ilçe binasının kapısı kırmızıya boyandı. İlçe Başkanı Yusuf Var, son günlerde Türkiye’de oynanan oyunların bir örneğini de İskilip’te yaşadıklarını ifade etti.

Google Haberlere Abone ol

ÇORUM - Çorum'un İskilip ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin ilçe binasının kapısına kırmızı boya sürüldü. Sabah saat 8 sıralarında CHP İlçe binasına gelen ve güvenlik kamerası görüntüleriyle isminin M.Ö. olduğu tespit edilen şahıs, kapıyı, sayaçları ve CHP tabelasını boyayıp kaçtı.

'SON GÜNLERDE ÜLKEMİZDE OYNANAN OYUNLARIN BİRİNİ YAŞADIK'

CHP İskilip İlçe Başkanı Yusuf Var, ilçe binasının kırmızıya boyanmasını sabah saatlerinde parti binasındaki komşulardan öğrendiklerini belirterek, "Bunlar son günlerde Türkiye’de oynanan bir oyunun bir parçası, küçük bir örneğini de İskilip’te yaşadık" dedi.

Yusuf Var, olay yerine gelen emniyet mensuplarının kamera kayıtlarından faili tespit ettiklerini, M.Ö. ismindeki bu şahsın yakalanması için çalışmaların başlandığını ifade etti. Var, "Partiler üzerinden oynanmaya çalışılan oyuna asla gelmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.