Işın Çelebi Galatasaray başkan adaylığından çekildi

Galatasaray'da başkan adayı Işın Çelebi, 19 Haziran'da yapılacak kongre öncesi başkanlık için 6 aday olmasının kulübe zarar vereceğini belirterek adaylıktan çekildiğini duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray Spor Kulübü'nde 19 Haziran'da yapılacak seçimli kongrede başkan adaylarından birisi olan Işın Çelebi, düzenlediği basın toplantısında adaylıktan çekildiğini açıkladı. 

"6 kişinin birden aday olmasını hayretle gördük" diyen Çelebi, "Galatasaray için nicelik değil nitelik önemlidir. Bu kalabalık ortamda insanların bir huzur bulması için başkan adaylarına bir çağrı yapıyorum. Camia içi bölünmüşlük camia için tehlikelidir. Zor bir süreç yaşayan ve önünde daha büyük zorluklar olduğu görülen kulübümüzün, bu bölünmüşlük ve aday enflasyonuyla seçime girmesini doğru bulmuyorum. Biz kesinlikle çekinmiyoruz. Biz Galatasaray'ın karanlığını istemiyoruz. Kalbi duran hastaya şok vermek istiyoruz. Mücadele etmeye devam edeceğiz. Protesto etmiyoruz. Fedakarlık yapıyoruz" diye konuştu. 

19 Haziran'daki başkanlık seçimi için Yiğit Şardan, Eşref Hamamcıoğlu, Burak Elmas, İbrahim Özdemir ve Metin Öztürk adaylığını açıklamıştı. Mevcut Başkan Mustafa Cengiz ise yeniden aday olmayacağını duyurmuştu. 

2020-21 sezonunda şampiyonluğu gol averajı ile Beşiktaş'a kaptıran ve ikinci olan Galatasaray'da geçtiğimiz hafta Teknik Direktör Fatih Terim'in yardımcıları Ümit Davala ve Levent Şahin kulüpten ayrıldıklarını açıklamıştı. Fatih Terim'in kulüpteki geleceğinin ise başkanlık seçiminin ardından netleşmesi bekleniyor. (HABER MERKEZİ)