İş Sanat'ın ilk 20 yılı 'Hatırlıyorum' sergisiyle sanal ortamda

İş Sanat, 20 yıllık sahne geçmişinden bir seçkiyi "Hatırlıyorum: İş Sanat'ın İlk 20 Yılı" adıyla çevrimiçi ziyaretçilere sundu. Çevrimiçi hazırlanan sergi, “Divalar”, “Dünyanın Sesi”, “Yerelle Evrenselin Buluşması”, “Ustalara Saygı”, “Virtüöz Ezgiler”, “Parlayan Yıldızlar”, “Masallar Diyarı”, “Kitaplardan Mikrofonlara” ve “Kulisin Sesi” sahnelerinden oluşuyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İş Sanat, 20 yıllık sahne geçmişinden bir seçkiyi "Hatırlıyorum: İş Sanat'ın İlk 20 Yılı" adlı sergiyle ziyaretçilerin beğenisini sunuyor. Klasik müzikten caza, danstan çocuk oyunlarına, şiir ve hikâye dinletilerinden yerli projelere uzanan etkinliklerin video, afiş, broşür ve fotoğraflarıyla yer aldığı sergi, İş Sanat'ın web adresinde 360 derece sanal tur ile gezilebiliyor.

Çevrimiçi hazırlanan sergi, “Divalar”, “Dünyanın Sesi”, “Yerelle Evrenselin Buluşması”, “Ustalara Saygı”, “Virtüöz Ezgiler”, “Parlayan Yıldızlar”, “Masallar Diyarı”, “Kitaplardan Mikrofonlara” ve “Kulisin Sesi” sahnelerinden oluşuyor. Sabri Tuluğ Tırpan’ın sergi için bestelediği müzik eşliğinde gezilebilen “Hatırlıyorum: İş Sanat’ın İlk 20 Yılı”nın tasarım ve uygulaması Tetrazon Müze Sergi Tasarım tarafından gerçekleştirildi.