İş insanı, polisi bakana şikayet etti: Hamile kızı da darp edildi

İş insanı ve siyasetçi İsa Ceylan, muhtarlık kavgasında polisin ailesine yönelik şiddet uyguladığı anları paylaşarak Yüreğir Emniyet Müdürü Mustafa Aydemir’i Bakan ve Valiye şikayet etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İş insanı İsa Ceylan, Adana Bahçelievler Mahallesi muhtarlığı için tartışma yaşadıkları gerekçesiyle polisin sert müdahalesiyle karşılaştıkları anları sosyal medya hesabından paylaştı.

İsa Ceylan, “Burası Adana Bahçelievler Mahallesi. Polisin kadın erkek demeden, düşenlere bile orantısız güç kullanarak ellerinde hiç bir cisim olmayan aile bireylerimi yaralaması toplum vicdanını sarstı. Vatanını seven yurttaşlar olarak dehşet içinde kaldık” ifadelerini kullandı.

'HEDEF NEDEN SADECE BENİM AİLEM?'

Bölgede devlete bağlı bir kanaat önderi olarak Yüreğir Emniyet Müdürü Mustafa Aydemir'in bu kadar sert müdahale emrini neden verdiğinin soruşturulmasını istiyoruz. Aralarında avukatların da bulunduğu aile bireylerim, (hamile kızım) bu kadar sert müdahaleye uğrayacak hangi suçu işlediler” diyen İsa Ceylan, “Konu muhtarlık tartışmasıysa taraf olan diğer şahsın yakınları neden sert müdahale sırasında ortada yoklardı? Hedef neden sadece benim ailemdi. Olayın ve perde gerisindeki bireysel ilişkilerin de acilen sorgulanmasını istiyoruz. Şikayetçiyiz” dedi.

İsa Ceylan, polisin sert müdahalesinin videosunu paylaştığı mesajında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’i de etiketledi.

 

 

(HABER MERKEZİ)