İrem Derici 'Şikayet edin' dedi, kaymakamlık ceza kesti

Şarkıcı İrem Derici, kendisini Caddebostan sahilinde arkadaşlarıyla maskesiz ve sosyal mesafeye uymadan piknik yaparken çeken gazetecilere 'Gidin şikayet edin" dedi. Görüntüler üzerine Kadıköy Kaymakamlığı İrem Derici'ye 4 bin 369 TL ceza kesti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şarkıcı İrem Derici, önceki gün arkadaşlarıyla İstanbul Caddebostan sahilinde maske takmadan ve sosyal mesafeye uymadan piknik yaptı. Derici, kendisini görüntüleyen muhabirlere "Siz bir yasak görüyorsanız bakanlığı arayın. Onlar çözsün. Size kalmadı. Gidin, şikayet edin" dedi.

Kadıköy Kaymakamlığı, İrem Derici’ye mesafe ve maske kurallarını ihlalden 4 bin 369 lira ceza uyguladığını açıkladı. Kaymakamlığın açıklamasında şöyle dendi: 

"Bazı basın yayın organlarında şarkıcı İrem Derici ve arkadaşlarının Covid-19 tedbirlerinden olan sosyal mesafe ve maske kuralını ihlal ederek sahilde piknik yaptıklarına ilişkin haberler yer almıştır. Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan araştırmalarda paylaşıma konu olan ve içeriği itibariyle Covid-19’la mücadele kapsamında alınan tedbirlere aykırılık teşkil eden bu görüntülerin 10.02.2021 günü saat 18:30 sıralarında Caddebostan Sahili’nde çekildiği tespit edilmiştir. Yapılan tespitler çerçevesinde Kaymakamlığımızca yasak ihlalinde bulunan İrem Derici’ye toplamda 4.369TL idari yaptırım cezası uygulanmıştır. Diğer şahısların kimlik tespit çalışmaları devam etmektedir." (HABER MERKEZİ)