İmamoğlu'nun gittiği balıkçı konuştu: O olaydan sonra gelmedi

Sarıyer'deki balıkçı restoranının sahibi, 'meşhur' akşam yemeğiyle ilgili konuştu. Kahraman Altun, yaptığı açıklamada, "İmamoğlu o olaydan sonra gelmedi ama 20 yıldır müşterimizdir" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu'nun karın en yoğun olduğu 24 Ocak akşamında, yabancı misafiri İngiliz Büyükelçi ile uzak denilebilecek bir noktada yer alan restoranda yemek yemesi eleştirilmişti.

İmamoğlu yemeğin önceden planlandığını söylerken görüntülerin servis edilmesine tepki gösterip “Bu konunun devletin imkânları kullanılarak bir MOBESE kamerasının görüntülerinin böylesi bir magazinsel kaotik bir sürecin parçası yapılacak şekilde servis edilmesinin sağlanmasının karşısında ben takipçi olacağım"  ifadelerini kullanmıştı.

Olayın üstünden yaklaşık 4 buçuk ay geçerken Sarıyer'deki balıkçı restoranının sahibi Kahraman Altun, Independent Türkçe'den Lale Elmacıoğlu'na konuştu. Altun, 'Bizim siyasetle işimiz yok' derken, çekilen fotoğrafla ilgili de, "Bir müşteri çekip servis etmiş. Bize her yerden, her kesimden misafir gelir. Kimseyi de ayırt etmeyiz. Siyasete karışmayı, bu olaylarla anılmayı hiç istemiyoruz. İmamoğlu o olaydan sonra gelmedi ama 20 yıldır müşterimizdir, çok eskiden beri gelir. Yine geleceğini düşünüyoruz" dedi. (HABER MERKEZİ)