İmamoğlu'nun 8 Mart mesajına bir tepki bir teşekkür

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i etiketleyerek yaptığı 8 Mart kutlamasına Yavuz Ağıralioğlu'ndan tepki geldi. Buldan ise İmamoğlu'na teşekkür etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i etiketleyerek yaptığı 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü paylaşımı için, "Doğru bulmuyorum" dedi.

'AKŞENER'LE BİRLİKTE ANILMAMALI'

Ağıralioğlu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Anneleri yıllardır evlâtsız bırakan bir cinayet şebekesine mesafesizliğini milli hassasiyet ve haysiyet itirazımız olarak ifade ettiğimiz HDP ve siyasilerinin isimlerinin, şehit annelerine borcunu vatan borcu bilen Meral Akşener ismi ile birlikte zikredilmesini doğru bulmuyorum" mesajını paylaştı.

BULDAN'DAN TEŞEKKÜR

Öte yandan, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ise Twitter'da Ekrem İmamoğlu'na, "Teşekkürler Sn. Başkan" mesajı ile teşekkür etti.