İmamoğlu'ndan Ali Koç'a: 10 defa bekledik sarı lacivert kravat gelmedi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u ziyaret etti. İmamoğlu'nun sarı lacivert kravat esprisi dikkat çekti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve kulüp yönetimini ziyaret etti.

İmamoğlu sosyal medya hesabından Koç ile fotoğrafını paylaşarak, "Bu dönem spor kulüplerimizle güçlü bir iletişim kurduk, şehrimizin sportif olanakları ve organizasyonları için bu iş birliğini daha da güçlendireceğiz" dedi.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleşen buluşma sonrasında İmamoğlu ve Koç, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe’nin, İstanbul için dünyanın en önemli markalarından biri olduğuna vurgu yapan İmamoğlu, “İstanbul'u güçlü yapan, Fenerbahçe gibi kulüplerimiz. Diğer markalarımız da bizi yukarıya taşıyan dünya ölçeğinde markalarımız. Bu bağlamda iş birliğimizi her zaman en güçlü tutmak gayreti içerisinde olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

FORMA HEDİYE ETTİ

İmamoğlu'nun, "On defa bana sarı lacivert kravat gelecek diye bekledik gelmedi" esprisi ise güldürdü.

Koç, açıklamaların ardından İmamoğlu’na, sırtında adı yazan, 34 numaralı, Cumhuriyetin 100. yılı için özel üretilmiş Fenerbahçe formasını takdim etti.

İmamoğlu, gazetecilerden gelen, “Dün bir televizyon programında rakibinize, bir TV programında karşı karşıya gelip gelmek istemediği soruldu. Karşılıklı projeleri konuşmak adına böyle bir programa nasıl bakarsınız? Bir davetiniz var mı Sayın Kurum’a” sorusuna, “Sayın Kurum'a davet ya da davetiye deyince, bazen çok karmaşık cevaplar verebilir ama ben net söyleyeyim. Elbette bir arada olmaktan ve konuşmaktan, İstanbul'u paylaşmaktan, İstanbul'la ilgili karşılıklı yorum yapmaktan her zaman mutlu olmuşuzdur. Bunu değerli bulmuşuzdur. Elbette ki medeni bir ülkede, medeni bir şehirde, medeniyetin beşiği İstanbul'da, İstanbul için bir süreç ve yarış oluyorsa, böylesi bir ortama ben elbette ki ‘evet’ derim. Tereddütsüz olumlu karşılarım. Tabii ki ona göre ortam, ona göre koşullar teknik insanlar tarafından konuşulur. Benim için tartışılacak bir tarafı yok” yanıtını verdi.

(HABER MERKEZİ)