İmamoğlu ve Karalar, 'İlham Veren Adımlar'ı tanıttı

Dilek İmamoğlu ve Nuray Karalar, Mersin'de sporcu kız öğrencilere 'İlham Veren Adımlar' kitabını tanıtarak hediye etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Vakfı’nın "Büyüt Hayallerini Projesi" kapsamında geliriyle kız öğrencilere burs imkânı sağlayacak olan "İlham Veren Adımlar" kitabının Türkiye’deki ilk tanıtımı Mersin’den başladı. İstanbul Vakfı Gönüllüsü Dilek İmamoğlu ve beraberindeki heyet, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın eşi Nuray Karalar ve Mersinden Kadın Kooperatifi Başkanı Meral Seçer’le birlikte Mersin’de bir dizi programa katıldı. Dilek İmamoğlu, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kır Çiçekleri’ni de ziyaret ederek, "İlham Veren Adımlar" kitabını sporcu kız öğrencilere hediye etti.

55 KIZ ÖĞRENCİ KATILDI

“İlham Veren Adımlar” kitabının tanıtımı için Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kır Çiçekleri Projesi kapsamında kırsal mahallelerden gelerek Mersin’de öğrenim gören 55 sporcu kız öğrenciyle buluşan İmamoğlu, Seçer ve Karalar, Büyükşehir’in Kır Çiçekleri’yle sohbet etti. Kitabı tanıtan Dilek İmamoğlu, ardından çocuklara hayallerini sordu.

'EMİNİM HEPSİNE İLHAM KAYNAĞI OLACAK'

İstanbul Vakfı Gönüllüsü Dilek İmamoğlu, “Büyüt Hayallerini Projesi” kapsamında ilk geziyi, Mersin’e yaptıklarını ve Kır Çiçekleri’yle anlamlı bir buluşma gerçekleştirdiklerini belirtti. İmamoğlu, şunları söyledi:

“Amacımız Büyüt Hayallerini Projesi’yle birlikte İlham Veren Adımlar kitabımızı Türkiye’nin dört bir yanındaki kız çocuklarına ulaştırmak. İlk ayağı bugün Mersin’de gerçekleşti. Kır Çiçekleri’ndeki kızlarımıza kitabı ulaştırdım. Bu kitap eminim hepsine ilham kaynağı olacak. Ama ben görüyorum ki onların hepsinden kendilerinden sonra gelecek nesildeki kızlara ilham olacak çok güzel başarılı hikâyeler çıkacak. Bugün sohbetimizden onu anladım. Eğitim amaçlı bir projenin geliriyle kız çocuklarımıza burs vereceğiz. Onlara katkı sağlayacağız.” (ANKA)