İmamoğlu, Taksim'e metroyla gitti

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Taksim Meydanı’ndaki inceleme gezisine metroyla gitti. İmamoğlu'na yolculuğunda İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat da eşlik etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Taksim Meydanı’ndaki inceleme gezisine metroyla gitti. Yenikapı-Hacıosman Metrosu'na binen İmamoğlu, yolcularla sohbet etti.

İmamoğlu, dün akşam ev sahipliği yaptığı "CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi"nin ardından Yenikapı'dan metroya binerek Taksim Meydanı'na gitti. İmamoğlu, metro istasyonunda yolcularla selamlaşırken, bir sokak müzisyenine de para verdi. İmamoğlu'na yolculuğunda İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat da eşlik etti.

İBB Sözcüsü Murat Ongun da İmamoğlu’nun metro yolculuğu sırasında vatandaşlarla sohbet ettiği ana ilişkin bir kare fotoğrafını “İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu metro ile Taksim Meydanı inceleme gezisine giderken…” notuyla paylaştı. İmamoğlu'nun metro yolculuğuyla ilgili sosyal medyada yayınlanan videosu da gündem oldu. Twitter kullanıcıları, İBB Başkanı'nın az sayıdaki korumasına vurgu yaparken, İmamoğlu'nun rahat tavırlarına da dikkat çekti. (ANKA)