İmamoğlu Rize turunu tamamladı: İstanbul’a zımba gibi dönüyorum

Rize ziyareti için CHP ve İYİ Parti il başkanlarına 2 yıl önce söz verdiğini söyleyen İBB Başkanı İmamoğlu: Onun için buradayım. Ama iyi ki gelmişim. İstanbul'a zımba gibi dönüyorum.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Rize Merkez'in ardından Çayeli, Pazar, Ardeşen ve Fındıklı ilçelerini ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi. Çayeli’ndeki konuşmasında “İstanbul’da 3 yıldır her konuda vatandaşa açık davranan bir yönetimiz” diyen İmamoğlu şöyle devam etti: “Vatandaşını dinleyen ve onlarla çözüm üreten bir anlayışı yürütüyoruz. Ve İstanbul'da yüzde 60’ın üzerinde memnuniyet var. Kötü söz söyleyenler, bize vız gelir tırıs gider. Tek dertleri ne biliyor musunuz? İstanbul'da kendi mülklerini sanki ellerinden birisi aldı. Milletin malına sahip çıktığımız için ve milletin sözüyle İstanbul'u yönettiğimiz için çıldırıyorlar.

ALPER TAŞ'I SAHNEYE DAVET ETTİ

Pazar ilçesinde de otobüs üzerinden vatandaşlara hitap eden İmamoğlu, kalabalığın içinde gördüğü SOL Parti PM Üyesi Alper Taş’ı yanına davet etti. Taş ile yerel seçimlerde birlikte mücadele verdiklerini belirten İmamoğlu, “Beyoğlu'nda olmadı ama İstanbul'da oldu. Herkesin katkısıyla oldu. Onun da katkısına minnet duyuyorum, teşekkür ediyorum” dedi.

'KISKANÇLAR'

“Görevini iyi yapana laf yetiştiren bir sürü iktidar mensubu var” diyen İmamoğlu şunları söyledi: “Her sabah kalkıyorum, acaba bugün Ekrem İmamoğlu'na ne diyecekler? Bazen diyorum ‘Allah'ım bu kimin aklına gelir?’ Vallahi onların aklına gelir. Şaşırıyorum. Çok yaratıcı insanlar. Bir de -aramızda kalsın- kıskançlar. Yani birisi işini iyi yapmayıversin; en tepeden en aşağıya, sağdan soldan, Bursa'dan Balıkesir'den, İstanbul'dan, vekili, bakanı, hepsi… Niye biliyor musunuz? Kim fazla Ekrem'e hakaret ederse apolet takıyorlar. Ama bir şey söyleyeyim mi? Bir kişinin gördüğü değil, 85 milyon insanın gördüğü apolet değerlidir."

Ardeşen’de ise ziyareti için CHP ve İYİ Parti il başkanlarına 2 yıl önce söz verdiğini aktaran İBB Başkanı İmamoğlu, “Onun için buradayım. Ama iyi ki gelmişim. Size bir şey söyleyeyim mi? İstanbul'a zımba gibi dönüyorum, zımba gibi dönüyorum. İstanbul'da daha çok çalışacağım. 7/24 çalışacağım. İnşallah hep gurur duyacağınız bir hemşehriniz olacağım” dedi.

İmamoğlu’nun Rize’deki son durağı Fındıklı ilçesi oldu. Fındıklı’da yoğun bir ilgiyle karşılaşan İmamoğlu, konuşması öncesinde ilçenin Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu’nu, eşi Dilek Kaya İmamoğlu ile birlikte makamında ziyaret etti. (HABER MERKEZİ)

 

Etiketler imamoğlu rize ibb