İMALAT-HANE kapılarını 8 Ocak'ta açıyor

Bursa’da alternatif bir sanat rotası yaratmak amacıyla kurulan İMALAT-HANE kapılarını 8 Ocak'ta açıyor. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kurucu direktörlüğünü Bora Gürarda’nın, sanat danışmanlığını ise Murat Alat’ın üstlendiği İMALAT-HANE, “Açık Mekân 3” başlıklı sergiyle, 8 Ocak Cumartesi günü Bursa'da açılıyor.

İMALAT-HANE, Bursa’da güncel sanat eserlerinin üretimine, sergilenmesine ve tartışılmasına imkân yaratmayı amaçlıyor. Alternatif bir sanat rotası yaratmak amacıyla kurulan İMALAT-HANE, sanat için yerel ile küresel olanın iç içe geçtiği merkez dışı bir durak olmayı arzuluyor.

İMALAT-HANE’nin açılış sergisi “Açık Mekân 3” ise Nuri Kuzucan’ın davetiyle bir araya gelen 11 sanatçının video, heykel, resim ve yerleştirme gibi farklı mecralarda üretilen eserlerinden oluşuyor.

Sergide, Murat Akagündüz, Suat Akdemir, Nermin Er, Deniz Gül, Ali Kazma, Nuri Kuzucan, Sinan Logie, Seçkin Pirim, Kemal Seyhan, Canan Tolon ve Nil Yalter’in, kimi İMALAT-HANE için özel olarak üretilmiş, kimi ise izleyiciyle ilk defa buluşacak video, heykel, resim ve yerleştirme gibi farklı mecralarda üretilen eserleri yer alıyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

Etiketler İMALAT-HANE sergi