İlyas Salman: İşte benim başkan adayım

Oyuncu İlyas Salman, sosyal medya hesabından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu'nun fotoğrafını paylaşarak "İşte benim başkan adayım" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Oyuncu İlyas Salman, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak "İşte benim başkanım" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu hakkında, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasak kararı verilmişti. Kararın verildiği akşam çağrıda bulunan İmamoğlu, tüm destekçilerini Saraçhane'ye çağırmış, alanda toplanan çok sayıda insan "Hükümet İstifa" sloganları atmıştı.

 

'DİK DURUŞLU AMA BARIŞÇI'

İmamoğlu'na bir destek de oyuncu İlyas Salman'dan geldi. Sosyal medya hesabından Ekrem İmamoğlu ve Dilek İmamoğlu'nun fotoğrafını paylaşan Salman, şunları söyledi:

"İşte benim başkan adayım. Dik duruşlu ama barışçı, iyi eğitimli, kucaklayıcı, dirençli, serinkanlı ve kararlı. Hem seçimlerin yenilenmesi hem de bugünkü yargı süreçlerinde çok iyi birer sınav verdi. Hem eşi Ekrem Bey de iyi birine benziyor." (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)