İlkokul öğrencileri, 'Bilmem Mi?' ile coşmuştu: Şarkıcı Sefo, o okulda konser verecek

Şarkıcı Sefo'nun 'Bilmem Mi?' adlı şarkısıyla dans eden ilkokul öğrencileri gündem olmasının ardından o okulda konser yapmak için izin isteyen şarkıcı Sefo'ya olumlu yanıt geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Küçükçekmece'de bulunan bir okulda, öğrencilerin şarkıcı Sefo'nun "Bilmem mi?" şarkısıyla dans ettikleri görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerin ardından o okulda konser yapmak için sosyal medyadan "Bu okulda konser yapmak için kimden izin alabiliriz?" diyerek izin isteyen şarkıcı Sefo'ya olumlu yanıt geldi.

Sefo’nun Twitter’da yönelttiği soruya yanıt, bir etkinlikte Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile görüşen teknoloji gazetecisi Hakkı Alkan’dan geldi. Alkan, Bakan Özer ve Vali Yerlikaya’ya bu talebi ilettiğini, olumlu karşıladıklarını açıkladı. Alkan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Az önce videoyu gösterip bu talebi ilettim. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aksu, olumlu karşıladılar. Umarım konserde görüşürüz. Harikasın Sefo" ifadelerini kullandı. 

 Sefo da duyuruyu Twitter hesabından “Güzel haber geldi. Herkese teşekkürler” diyerek paylaştı. 

Küçükçekmece'deki Arif Nihat Asya İlkokulu’nda matematik öğretmenliği yapan Twitter kullanıcısı, okulun bahçesinde şarkıcı Sefo'nun bu şarkısını dinleyip dans eden öğrencilerin görüntüsünü kaydederek "Bizim okulda çocuk olmak böyle güzelleşiyor" notuyla paylaştı ve şarkıcı Sefo'yu etiketledi. Öğrencilerin o anları sosyal medyada gündem oldu. Sefo videoyu önce “10 numara ortam” notuyla Twitter’da paylaştı, ardından da “Bu okulda konser yapmak için kimden izin alabiliriz?” diye sordu.

 

Etiketler sefo bilmem mi konser